LOGO Pana, Vaida si Asociatii SCA

 

Emilia Pana

E-mail: emma@panavaida.ro

 

Este absolventa a Facultatii de Drept promotia 1982. In perioada 1982-1994 a ocupat functia de consilier juridic la o companie de comert exterior si a participat in aceasta calitate la tratative in vederea incheierii de contracte comerciale internationale, contracte de cooperare internationala si la tranzactii in vederea stingerii unor diferende comerciale in Brazilia, Venezuela, Columbia, S.U.A., Canada, Anglia, Austria, Olanda, Franta, Polonia si Bulgaria. Are de asemenea o practica indelungata in reprezentarea in fata Curtii de Arbitraj Bucuresti a unor prestigioase frme din Anglia, Austria si Italia, precum si in domeniul dreptului societar si al reorganizarii judiciare si al falimentului.

 

Anca Vaida

E-mail: anca@panavaida.ro

 

Este absolventa a Facultatii de Drept promotia 1978 si a dobandit o experienta de peste 25 de ani in drept comercial, dreptul comertului international, dreptul muncii si in dreptul transporturilor atat in calitate de consilier juridic in comert exterior cat si in calitate de avocat membru al Baroului Bucuresti. Anca Vaida a mentinut o practica constanta in drept societar cat si in domeniul litigiilor comerciale, inclusiv in cauze de reorganizare judiciara, lichidare si faliment. A reprezentat prestigioase societati comerciale romanesti in litigii comerciale in Polonia, India, Spania si Cehia, in prezent reprezentand si acordand consultanta in Romania unor societati comerciale din Germania, Ungaria, Portugalia si Italia.


 

 

Ioana Radu

 

E-mail: ioana@panavaida.ro

 

Este absolventa a Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti, promotia 2004. Ioana Radu are o bogata experienta in dezbateri academice si oratorie, dobandita ca membru ELSA (European Law School Association), respectiv membru si arbitru atestat ARDOR (Asociatia Romana de Dezbateri, Oratorie si Retorica).In calitate de PR Executive in ARDOR, a organizat numeroase seminarii si conferinte, printre care cea intitulata: "10 ani de parlamentarism democratic in Romania", in colaborare cu Directia de Presa si Imagine a Camerei Deputatilor. In cursul anului 2003 Ioana Radu a desfasurat un stagiu de pregatire profesionala in cadrul Curtii Constitutionale a Romaniei.

 

 

Catalin Sapasu

 

E-mail: catalin@panavaida.ro

 

Este absolvent al Facultatii de Drept promotia 2004. A castigat o bogata experienta in drept civil si comercial inca din timpul facultatii in urma colaborarii cu cabinete de avocatura si notariale. Este specializat in recuperarea de credite, avand numeroase cauze castigate in acest domeniu impotriva unor numerosi debitori. Fervent aparator al Conventiei de la Rio de Janeiro, si-a obtinut licenta in drept in iunie 2004 cu lucrarea "Protectia faunei in dreptul intern si international". Catalin Sapasu este membru al Baroului Bucuresti din Decembrie 2005.

 

 

 

Adresa: Str. Dr Grigore Mora Nr.22, Bucuresti, 011887
TEL: +40-21-3117452 FAX: +40-21-3117453 RDSTel:+40-31-4059023/24

E-mail: hq@panavaida.ro Web: www.panavaida.ro