LOGO Pana, Vaida si Asociatii SCA

 

Drepturile omului

Actele de incalcare a drepturilor omului reprezinte o crima comisa de catre stat sau cu acceptul acestuia impotriva cetatenilor sai.

 

Desi atunci cand vorbim de incalcari ale drepturilor omului ne gandim automat la tari din lumea a treia, nu putine sunt cazurile in care tari civilizate perturba climatul social si politic permitand unele abuzuri, noua revenindu-ne rolul de a contribui la apararea dumneavoastra impotriva acestora, oferindu-va mijloacele necesare pentru a deveni din victima, un cetatean cu drepturi depline al unei tari libere.

 

In acest sens ne putem adresa institutiilor statului pentru o rezolvare prompta a situatiei dumneavoastra. In cazurile in care legea ne va permite, putem demara actiuni in justitie impotriva acestor institutii, parcurgand toate etapele, reprezentandu-va interesele atat in fata instantelor romane, cat si in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului.

 

Stare civila si cetatenie

Problema cetateniei si a documentelor de stare civila este una spinoasa, constituind totodata un element important al vietii sociale. Cele mai dese probleme sunt legate de recunoasterea si inregistrarea casatoriilor si divorturilor incheiate in alte state, de dobandirea sau redobandirea cetateniei romane, sau de pierderea sau distrugerea actelor de stare civila.

 

Daca va regasiti in vreuna din situatiile de mai sus, sau intampinati alte dificultati legate de cetatenie sau stare civila, societatea noastra va sta la dispozitie, oferindu-va consultanta si reprezentare in fata autoritatilor competente, pentru rezolvarea definitiva a acestor inconveniente.

 

Protectia consumatorului

Scopul nostru este relizarea in Romania a unei protectii a consumatorului asemanatoare cu cea existenta in alte state ale Uniunii Europene. Punem accent pe securitatea, interesele economice, informarea si educarea consumatorului.

 

Va stam la dispozitie prin serviciile noastre pentru a beneficia de libertate deplina in ceea ce priveste alegerea produselor si serviciilor dorite si de liber acces la piete de desfacere si furnizori. Sustinem totodata dreptul consumatorului de a beneficia de despagubiri pentru pagubele produse de produse necorespunzatoare.

 

 

 

Adresa: Str. Dr Grigore Mora Nr.22, Bucuresti, 011887
TEL: +40-21-3117452 FAX: +40-21-3117453 RDSTel:+40-31-4059023/24

E-mail: hq@panavaida.ro Web: www.panavaida.ro