LOGO Pana, Vaida si Asociatii SCA

 

Profilul societatii

Pana, Vaida si Asociatii este o Societate Civila Profesionala de Avocati cu sediul in centrul comercial al Bucurestiului, cu activitate axata in principal pe dreptul afacerilor, litigii comerciale, civile si administrative, solutionarea disputelor de afaceri, arbitraj-mediere si cu acvtivitate in domeniul reorganizarii si lichidarii judiciare, in principal in vederea apararii drepturilor creditorilor. Deasemenea ne-am implicat activ in domeniul conceperii si consilierii in executarea contractelor comerciale cat si in probleme legate de administrarea curenta a afacerilor, minimizarea si administrarea riscurilor.

Misiune

Societatea Civila de Avocati "Pana, Vaida si Asociatii" este un parteneriat de avocati cu inalta specializare profesionala localizat in Bucuresti, Romania. Activitatea nostra este dedicata oferirii unor servicii neintrerupte si de calitate societatilor comerciale situate in Romania sau in strainatate, concomitent cu dezvoltarea de parteneriate de durata cu intreprinderi nou-infiintate, in dezvoltare sau bine situate pe piata din Romania. Lucrand cu noi veti castiga servcii de consultanta bine fundamentate juridic, practice si orientate spre maximizarea profitului, laolalta cu servicii de reprezentare de cea mai inalta calitate, la onorarii proportionale cu valoarea si complexitatea proiectelor.

Dimensiunea practicii noastre

Desi asistam si reprezentam o mare varietate de societati comerciale atat romane cat si din strainatate, principalele domenii de interes ale practicii noastre avocatiale se concentreaza asupra mediului de afaceri din Romania, drept societar, manegementul afacerilor si administrarea riscurilor juridice, fuziuni si achizitii, antreptrenoriat si investitii, reorganizare si lichidare judiciara, litigii comerciale, civile si de arbitraj, cat si conceperea si negocierea de contracte comerciale.

Realitati

Serviciile aflate in legatura cu dreptul afacerilor cuprind pachete complexe si integrate ce includ conceperea si negocierea de contracte comerciale, solutionarea problemelor legate de administrarea afacerilor, consultanta in domeniul proprietatii intelectuale si a cerintelor legale referitor la autorizare, certificare, licentieri si dreptul muncii, alaturi de servciile conexe de reprezentare in fata instantelor de judecata si a tribunalelor arbitrale in cazul in care disputele escaladeaza in conflicte legale.

 

Societatea s-a constituit la inceputul anului 2004 prin asocierea a doi avocati cu practica indelungata in cadrul unor renumite intreprinderi si societati de comert exterior si in alte forme de exercitarea a profesiei de avocat, experienta acestora oferind garantia profesionalismului si calitatii ridicate a serviciilor oferite de avocatii nostri.

 

Veti castiga din concentrarea asupra obtinerii de rezultate concrete si din abordarea corporatista, din analiza detaliata a tuturor posibilitatior de actiune si din abordarea tuturor alternativelor disponibile, recurgerea la instantele de judecata fiind considerata de avocatii nostri doar ca ultima optiune. Disputele dvs. de afaceri vor fi abordate prin intermediul celor mai operative si mai eficace tehnici de solutionare alternativa a conflictelor, si numai ca ultima varianta de actiune vom actiona in instantele de judecata.

 

Intelegem pe deplin ca unele conflicte pot si trebuie sa fie solutionate expeditiv pe cand altele necesita prezenta in fata instantelor de judecata.

In ciuda faptului ca in centrul activitatii noastre stau dreptul afacerilor si litigiile de afaceri, recunoastem ca evitarea demersurilor in instanta, de multe ori indelungate si costisitoare, poate servi mult mai bine interesele clientilor nostri. Pentru acest motiv, de cate ori este posibil, evitam recurgerea la instantele judecatoresti. Folosim metode alterantive de solutionare a conflictelor precum medierea, concilierea si arbitrajul. In plus, concepem si revizuim contracte comerciale, contracte civile si alte tipuri de acorduri si intelegeri tocmai in vederea protejarii prin cele mai eficiente metode a drepturilor clientilor nostri si pentru a evita si preintampina pe cat posibil eventualele conflicte si neintelegeri.

 

Pe toata desfasurarea proiectelor pastram o legatura stransa cu clientii pentru a le intelege pe deplin dorintele si nevoile, consultandu-ne pentru a ne asigura permanent ca le indeplinim telurile potrivit viziunii formulate.

 

In mediul contemporan de reglementare juridica, identificarea unei societati de avocati potrivita telurilor dvs. este esentiala pentru succesul si finalizarea problemelor dvs. legale. Ritmul schimbarilor legislative este covarsitor, in acest context societatea noastra fixandu-si drept scop oferirea de servicii complete, continue si la zi, indiferent de localizarea si de obiectul dvs. de afaceri.

 

 

Adresa: Str. Dr Grigore Mora Nr.22, Bucuresti, 011887
TEL: +40-21-3117452 FAX: +40-21-3117453 RDSTel:+40-31-4059023/24

E-mail: hq@panavaida.ro Web: www.panavaida.ro