Angajamente si garantii

 

Societatea Civila Profesionala de Avocati Pana, Vaida si Asociatii se dedica oferirii unor servicii profesioniste, la un inalt grad de competenta, acordandu-se mare atentie eticii profesionale. In efortul nostru ne angajam la urmatoarele:

 

- Vom tine sub stricta confidentialitate toate conversatiile, comunicatiile si informatiile primite din partea dumneavoastra pe tot parcursul relatiilor noastre profesionale.


- Vom urmari scopurile pentru care am fost angajati fara nici o intarziere. In schimb, asteptam din partea dvs. cooperare deplina, acordata la timpul potrivit. Totusi, nu putem garanta controlul total asupra tuturor aspectelor muncii noastre, mai ales cu privire la implicarea tertelor parti sau la desfasurarea activitatilor judiciare avand in vedere caracterul public al dezbaterilor in instanta.


- Intotdeauna percepem onorarii firesti, proportionate cu activitatile desfasurate. Vom delega activitatile in mod cat mai eficient pentru a micsora la maximum costurile pentru dvs. Deasemenea va vom pune la dispozitie din timp fise ce vor reflecta  activitatile desfasurate in contul dvs. cat si onorariile aferente acestora.


- Vom programa intalniri la cererea dvs. ori de cate ori veti considera necesar pentru a clarifica serviciile oferite si onorariile practicate de Societatea noastra. In cazul in care nu sunteti satisfacuti de serviciile noastre sau daca veti considera ca nu ne-am respectat vreun angajament asumat, va rugam respectuos sa luati legatura cu avocatul responsabil de problema dvs. pentru a incerca o solutionare amiabila a diferendului. Vom incerca sa solutionam in mod onest si cat mai operativ nemultumirile dvs.


- Corespondenta cu clientii se va derula cu promptitudine.


- Problemele si eventualele neintelegeri legate de facturare vor fi solutionate expeditiv. Toate onorariile si cheltuielile vor fi explicate cat mai detaliat. In cazul aparitiei unor depasiri neasteptate de buget sau a necesitatii unor prestatii suplimentare veti fi informati din timp pentru a putea lua decizia potrivita. Avocatul responsabil cu problema dvs. va va explica in detaliu prima factura pentru a ne asigura ca fiecare element inclus este clar exprimat si usor de inteles

 

- Suntem intotdeauna deschisi si apreciem sugestiile dvs.

^^Sus Versiune pentru imprimare

 

Rezerve si atentionari Discretie si confidentialitate WWW: www.panavaida.ro