Emilia Pana

E-mail: emma@panavaida.ro

 

Este absolventa a Facultatii de Drept promotia 1982. In perioada 1982-1994 a ocupat functia de consilier juridic la o companie de comert exterior si a participat in aceasta calitate la tratative in vederea incheierii de contracte comerciale internationale, contracte de cooperare internationala si la tranzactii in vederea stingerii unor diferende comerciale in Brazilia, Venezuela, Columbia, S.U.A., Canada, Anglia, Austria, Olanda, Franta, Polonia si Bulgaria. Are de asemenea o practica indelungata in reprezentarea in fata Curtii de Arbitraj Bucuresti a unor prestigioase frme din Anglia, Austria si Italia, precum si in domeniul dreptului societar si al reorganizarii judiciare si al falimentului.

^^Sus Versiune pentru tiparire

Anca Vaida

E-mail: anca@panavaida.ro

 

Este absolventa a Facultatii de Drept promotia 1978 si a dobandit o experienta de peste 25 de ani in drept comercial, dreptul comertului international, dreptul muncii si in dreptul transporturilor atat in calitate de consilier juridic in comert exterior cat si in calitate de avocat membru al Baroului Bucuresti. Anca Vaida a mentinut o practica constanta in drept societar cat si in domeniul litigiilor comerciale, inclusiv in cauze de reorganizare judiciara, lichidare si faliment. A reprezentat prestigioase societati comerciale romanesti in litigii comerciale in Polonia, India, Spania si Cehia, in prezent reprezentand si acordand consultanta in Romania unor societati comerciale din Germania, Ungaria, Portugalia si Italia.

^^Sus Versiune pentru tiparire

Ioan-Paul Martin

E-mail: paul@panavaida.ro

 

Absolvent al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, licentiat in Drept din anul 2003, Ioan-Paul Martin este membru al Baroului Bucuresti din anul 2005 si Avocat Definitiv din 2006. A absolvit cursurile Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor, promotia 2005-2006. S-a alaturat echipei la inceputul anului 2007. Pregatirea temeinica, seriozitatea cu care abordeaza fiecare speta - indiferent de complexitatea ei, precum si profesionalismul in relatia cu clientii sunt principalele trasaturi care il definesc si care reprezinta garantia faptului ca problemele vor fi tratate cu cea mai mare atentie si consacrare. Acorda reprezentare juridica in fata instantelor din Romania, indiferent de natura problemei cu care clientii se confrunta, cu precadere in domeniile dreptului civil, dreptului comercial si dreptului contraventional.

^^Sus Versiune pentru tiparire

Alina Oceanu

E-mail: alina@panavaida.ro

 

ALINA OCEANU este avocat colaborator si membru al echipei din anul 2008. A absolvit Facultatea de Drept-"Universitatea Bucuresti" in anul 2008, precum si Colegiul Juridic de Studii Europene din cadrul Universitatii Paris I Pantheon Sorbonne. Este avocat si membru al Baroului Galati din anul 2008. In perioada de colaborare la SCA PANA, VAIDA SI SOCIATII a dobandit o vasta experienta in domeniul dreptului comercial, dreptului muncii si al dreptului civil si isi aduce o contributie importanta in reprezentarea clientilor in instantele judecatoresti, in litigii privind procedura insolventei, litigii comerciale si executari silite. Este Master in Drept - Specializarea "Dreptul afacerilor"- al Universitatii Titu Maiorescu si o buna cunoscatoare a limbilor engleza si franceza

^^Sus Versiune pentru tiparire

Rezerve si atentionari Discretie si confidentialitate WWW: www.panavaida.ro E-mail: hq@panavaida.ro