Antreprenoriat, constructii si inginerie

Avocatii nostri sunt experimentati in toate aspectele implicate de activitatile de antreprenoriat, constructii si inginerie sub reglementarea dreptului romanesc. Comuna tututor serviciilor conexe acestui domeniu de activitate este abordarea agresiva cat si reprezentarea activa si adaptata situatiilor concrete.

 

Am promovat si sustinut actiuni la instantele de judecata si la cele arbitrale referitoare la pretentii ce au implicat intarzieri in executarea obligatiilor constructorilor, deficiente ale lucrarilor, perturbarea activitatii comerciale.

 

Am reprezentat clienti aflati in diverse situatii create de activitatea curenta de antreprenoriat atat in calitate de reclamanti cat si de parati. Am reprezentat, asistat si consiliat mai multi clienti in tranzactii aflate in legatura directa cu activitatea de constructii precum: redactarea de contracte de antrepriza generala, servicii de reprezentare pentru proprietari sau pentru constructori, asistenta cu privire la contractarea de lucrari in subantrepriza, consiliere referitoare la finantarea unor lucrari cat si servicii de reprezentare in instantele de judecata pentru proprietari sau pentru chiriasi.

 

Suntem familiarizati cu disputele si conflictele complexe aparute in legatura cu lucrarile de constructii precum pretentii de daune, cereri de reparatii si remedieri a defectelor la constructii, pretentii in legatura cu intarzierile in executie, pretentii in legatura cu deficientele aparute in executie.

 

Serviciile noastre acopera intregul ciclu de viata al unui proiect antreprenorial, din fazele de proiectare si pana la darea in folosinta a constructiilor:

-redactarea, negocierea, revizuirea si interpretarea contractelor de antrepriza si parteneriat in constructii;
- garantarea bunei executii a lucrarilor;
- asigurarea constructiilor;
- servicii de reprezentare referitoare la pretentii de nerespectare a obligatiilor contractuale, lucrari defectuoase, plati si nerespectare a obligatiilor de plata;
- probleme de drept al muncii in legatura cu activitatea de constructii;
- mediere si arbitraj.

^^Sus Versiune pentru tiparire

Rezerve si atentionari Discretie si confidentialitate WWW: www.panavaida.ro