Redactarea de contracte civile si comerciale

 

Intotdeauna suntem atenti la cerintele clientilor pentru a fi siguri ca percepem corect ceea ce se doreste in mod concret a se obtine in cadrul fiecarei tranzactii, asigurandu-ne apoi ca redactarea contractului reflecta cu claritate aceste asteptari. In acest context avem o experienta deosebita in ceea ce priveste conceperea si redactarea unor acorduri complexe, cu sau fara elemente de extraneitate. Privim clientii ca fiind indreptatiti la beneficiile asupra carora au cazut de acord cu partenerii contractuali, militand la respectarea acestor drepturi in cadrul negocieri sau al litigiilor ajunse in fata instantelor de judecata.

 

 

Negocierea de contracte civile si comerciale

 

Un aspect important legat de profilaxia juridica este reprezentat de negocierile contractuale corecte si judicios indrumate. Contractele pot oferi oportunitatea de a preveni aparitia unui viitor conflict. Suntem pregatiti sa oferim asistenta in negocierea contractelor prin care sa va protejati afacerea in situatia aparitiei unor situatii neprevazute.

 

^^Sus Versiuine pentru tiparire

PRINCIPIILE PRACTICII NOASTRE

 

Cresterea veniturilor

Punem la dispozitie solutii potrivite pentru cresterea si asigurarea incasarilor clientilor nostri prin promovarea unor metode de plata potrivite cu natura tranzactiei. Punem accentul in redactarea contractelor pe garantarea obligatiilor de plata si pe scurtarea pe cat posibil a ciclului de circulatie a capitalului.


Reducerea gradului de expunere la risc

Capacitatea de a impune un limbaj contractual standardizat sau negociat in toate contractele si in toate ramurile de industrie in care ne-am implicat reprezinta un element cheie in practica noastra contractuala. De asemenea, managementul contractual eficient va va reduce gradul de expunere, va evita pierderea de oportunitati valoroase cat si pierderile sau intarzierile in incasari.


Asigurarea executarii obligatiilor contractuale

Respectarea clauzelor contractuale este strict monitorizata de avocatii nostri in stransa colaborare cu specialistii clientilor, urmarindu-se fiecare partener comercial si toate obligatiile acestuia. Precizia in redactare si monitorizarea executarii ajuta la evitarea disputelor, reduce drastic costurile asociate solutionarii litigiilor si incurajeaza parteneriatele benefice pe termen lung.


Monitorizarea performantelor

Contractele clientilor nostri reprezinta sau vor deveni instrumente utile de diagnostic pentru analizarea profitabilitatii si nivelului de succes al fiecarei initiative de afaceri, conducand pe termen lung la eliminarea clauzelor contractuale mai putin eficiente si la evitarea partenerilor de afaceri neconsecventi.


Managementul riscului

Formele noastre de redactare asigura maxima vizibilitate a clauzelor si termenilor ce guverneaza fiecare tranzactie, astfel expunand potentialele inconsecvente intre diferitele elemente organizatorice ale clientilor.

 

 

^^Sus Versiuine pentru tiparire

Rezerve si atentionari Discretie si confidentialitate WWW: www.panavaida.ro