DISCRETIE SI CONFIDENTIALITATE

 

Ne asumam un angajament ferm pentru discretie si confidentialitate si credem pe deplin ca informatiile puse la dispozitie de clientii nostri au un caracter strict confidential. In cele ce urmeaza prezentam politica noastra cu privire la confidentialitatea informatiilor si referitoare la practicile de diseminare a informatiilor pentru situl nostru web. Daca aveti intrebari sau preocupari deosebite referitoare la aceste aspecte va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail:hq@panavaida.ro sau la telefon +40-21-3117452.

 

Datele personale puse la dispozitie de clientii nostri vor fi utilizate numai in scopul perfectionarii si imbunatatirii experientei interactiunii cu situl nostru web. Ne angajam sa nu revindem si sa nu transferam datele furnizate de clienti catre terti. Nu furnizam analize sau rapoarte bazate pe agregarea de date puse la dispozitie de clienti.


Comunicatii

In cazul in care hotarati sa luati legatura cu noi prin e-mail, fax, formulare web, telefon sau prin orice alta metoda de comunicare, veti intra intotdeauna in contact cu un operator uman, reprezentant al Societatii Civile Profesionale de Avocati Pana, Vaida si Asociatii. Daca optati sa nu fiti contactati prin e-mail va rugam sa nu ne puneti la dispozitie adresa dvs.

 

Odata cu inregistrarea in calitate de client al Societatii Civile de Avocati Pana, Vaida si Asociatii veti fi inregistrat in mod automat intr-o baza de date si veti primi periodic buletine de informare cu privire la activitatea firmei noastre si la noutatile legislative. In cazul in care doriti sa nu mai primiti aceste informari trebuie doar sa raspundeti la unul din mesajele trimise de noi avand la linia de subiect textul “dezabonare”.


E-mail

Societatea Civila de Avocati Pana, Vaida si Asociatii prefera comunicatiile electronice prin e-mail datorita mai multor motive: eficienta costurilor si inregistrarea fidela a corespondentei cu clientul in cazul in care apar ulterior neintelegeri referitoare la consultanta oferita de noi. Va rugam insistent sa cititi cu atentie toata corespondenta ce va este adresata de catre societatea noastra.


Accesul tertilor la informatiile confidentiale

Nu oferim in nici o imprejurare acces tertilor la informatiile dvs. confidentiale cu exceptia situatiilor expres prevazute de lege.


Securitate

Societatea Civila de Avocati Pana, Vaida si Asociatii va asigura ca nici o alta persoana in afara angajatilor si colaboratorilor sai nu are acces la datele puse la dispozitie de catre clienti. Fiecare client este sfatuit sa opteze pentru utilizarea unei perechi de chei de securitate pentru e-mail in relatia cu firma noastra. Cheila vor fi unice si special create in relatia cu fiecare client.


Legaturi web

Site-ul nostru contine link-uri/conexiuni catre numeroase alte locatii web ce se vor deschide intr-o fereastra separata a browserului. In cazul in care optati sa folositi una din aceste conexiuni trebuie sa aveti in vedere faptul ca parasiti situl nostru web. Va incurajam sa cititi cu atentie materialele referitoare la politicile de confidentialitate utilizate in cadrul acestor locatii web deoarece pot diferi total de cele promovate de noi.


Securitatea dosarelor

Intreaga echipa de profesionisti a Societatii Civile Profesionale de Avocati Pana, Vaida si Asociatii considera informatiile dvs. personale si documentele confidentiale drept strict secrete. Toti angajatii si colaboratorii nostri sunt informati si respecta cu strictete politicile nostre referitoare la securitatea informatiilor. Accesul la dosarele clientilor este strict limitat la acele persoane care sunt autorizate si imputernicite in acest sens. Politica noastra de securitate este revizuita periodic.


Folosirea de intermediari

Societatea Civila de Avocati Pana, Vaida si Asociatii se foloseste de serviciile unor intermediari precum UPS, FedEx, DHL, EMS, cat si de alti furnizori de servicii pentru mentinerea in format clasic sau digital a corespondentei cu clientii. Nu avem date potrivit carora acesti furnizori de servicii stocheaza informatii personale pentru utilizare comerciala.


Raspunderea noastra

Fiecare angajat si avocat colaborator este strict raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii informatiilor cu caracter personal puse la dispozitie de clienti sau la care au acces in desfasurarea normala a activitatilor profesionale. Intreaga noastra echipa de profesionisti cunoaste si respecta politicile si procedurile de securitate si confidentialitate. In cazul in care aveti intrebari sau comentarii referitoare la politica nastra de confidentialitate va rugam sa ne contactati la adresa: hq@panavaida.ro.

 

 

 

Rezerve si atentionari Discretie si confidentialitate WWW: www.panavaida.ro E-mail: hq@panavaida.ro