Investitii si tranzactii imobiliare

Societatea de Avocati Pana, Vaida si Asociatii ofera intreaga gama de sevicii de asistenta si reprezentare cu privire la toate aspectele legale ale investitiilor si tranzactiilor imobiliare. Serviciile noastre in acest domeniu privesc analiza titlurilor de proprietate, intreaga paleta de verificare a situatiei juridice a bunurilor imobile tranzactionate cat si verificarea eventualelor litigii, grevari cu ipoteca sau servituti.

Societata noastra are o bogata experienta in analizarea si redactarea de contracte in ceea ce priveste achizitia de bunuri imobile, cat si in ceea ce priveste inregistrarea si protejarea proprietatii.

In domeniul inchirierii de bunuri imobile societatea noastra si-a dezvoltat in permanenta practica, indeosebi in ceea ce priveste reprezentarea si protectia proprietarilor impotriva chiriasilor, atat persoane fizice cat si persoane juridice, cu privire la spatii comerciale, industriale sau locuinte.

^^Sus Versiunea pentru tiparire

Activitatile de baza

- redactarea, revizuirea si analiza antecontractelor si contractelor in domeniul imobiliar
- negocierea acestor tipuri de contracte
- negocierea, redactarea si analiza contractelor de cesiune de parti sociale sau de actiuni in vederea dobandirii proprietatii asupra unui portofoliu imobiliar
- analiza legala completa a situatiei juridice a imobilelor.

^^Sus Versiunea pentru tiparire

Cooperare

In domeniul investitiilor imobiliare societatea noastra poate coopera in mod eficient cu alti specialisti - in domeniul fiscal, tehnic, cadastral, etc. - in vederea elaborarii unor analize complete si complexe cu privire la situatia imobilelor si investitiilor imobiliare, mai ales cu privire la:
- aspectele tehnice si ingineresti legate de autorizatiile de construire si de alte autorizatii, permise sau aprobari in domeniul constructiilor civile sau industriale
- contractele de antreprenoriat si investitii
- imprumuturile bancare in vederea realizarii de investitii imobiliare si garantarea acestora
- conformitatea de mediu
- redactarea si analiza contractelor de inchiriere
- identificarea si solutionarea eventualelor situatii litigioase
- asistenta in transferul proprietatii asupra bunurilor imobile.

^^Sus Versiunea pentru tiparire

 

Rezerve si atentionari Discretie si confidentialitate WWW: www.panavaida.ro