Reprezentare in litigii civile si comerciale

 

 

Experienta noastra in fata instantelor de judecata a fost dobandita prin asistarea si reprezentarea atat a paratilor cat si a reclamantilor in litigii complexe civile, comerciale si in contencios administrativ.

Incercam de la bun inceput sa evaluam riscurile, costurile si beneficiile potentiale rezultate din aducerea unui conflict in fata instantelor de judecata si oferim consultanta necesara pentru a sprijini clientii in luarea celei mai bune si informate decizii.

 

Oferim reprezentare in instanta in cauze deosebit de diverse, pornind de la vanzari de bunuri, prestari de servicii, dispute si litigii pe marginea unor contracte comerciale sau civile, neintelegeri si conflicte intre actionari sau asociati, litigii in legatura cu tranzactii imobiliare, dreptul muncii,  reprezentare in procedura de reorganizare judiciara si faliment atat pentru creditori cat si pentru debitori, conflicte in legatura cu operatiuni de plata si garantie efectuate prin cecuri, cambii, bilete la ordin, acreditive documentare, incasso, etc. cat si in alte conflicte civile, comerciale sau administrative. In acest sens instrumentam in cele mai bune conditii atat litigiile implicand numai doua parti cat si cele cu mai multe parti avand interese contrare, la toate nivelurile de jurisdictie din Romania.

 

Am reprezentat in fata instantelor de judecata atat persoane particulare in litigii civile cat si societati comerciale din domenii variate ale industriei. Serviciile oferite in acest domeniu se intind de la consultanta, indrumare si negocieri pana la reprezentare in litigii comerciale  deosebit de complexe. Deasemenea oferim servicii de reprezentare in domeniul conflictelor de munca, inclusiv pretentii referitoare la concedieri sau dispute cu privire la contractele individuale de munca.

 

Mai inainte de a actiona in instanta oferim clientilor consultanta necesara in evaluarea sanselor de succes cat si toate celelalte posibilitati de solutionare amiabila a conflictului. In cazul in care decizia este luata si se actioneaza in instanta, pregatirea pentru judecata este organizata de o echipa potrivita complexitatii si gradului de dificultate al dosarului asa incat se obtin eficientizare ridicata si costuri reduse. Daca este necesar, vom apela la opiniile si ajutorul unor experti in domeniile in care speta concreta va ridica probleme deosebite.

 

Pe toata durata judecatii ne straduim sa ne tinem clientii informati la fiecare pas pe care il facem. Desi recunoastem asteptarile clientilor in speranta apararii cu duritate a intereselor acestora, gasim de cuviinta sa ne adaptam strategiile astfel incat sa obtinem echilibrul necesar intre forta si prudenta. Atunci cand interesele clientilor o cer suntem gata sa pregatim o tranzactie sau un compromis, straduindu-ne sa alegem cea mai eficienta si economica strategie.

^^Sus Versiune pentru tiparire

Executare sillita

 

In urma obtinerii unei hotarari judecatoresti favorabile, oferim consultanta si reprezentare clientilor in cadrul procedurii de executare silita. Aceste servicii sunt oferite atat la nivel national cat si la nivel international prin intermediul retelei noastre de parteneri, iar in cazul in care nu avem deja stabilita o conexiune in tara pe teritoriul careia clientii trebuie sa isi execute hotararile judecatoresti, suntem in masura sa identificam un partener de incredere si sa procedam la executare silita.

^^Sus Versiune pentru tiparire

Domeniile de experienta

 

1. Litigii complexe comerciale sau civile;
2. Negocieri de tranzactii;
3. Asigurari;
4. Antrepriza, constructii si inginerie;
5. Banci, institutii financiare si credite;
6. Conflicte de munca;
7. Domenii comerciale reglementate inclusiv concurenta comerciala.

 

^^Sus Versiune pentru tiparire

Litigii civile

 

Oferim servicii de reprezentare in instantele de judecata clientilor persoane fizice cat si clientilor institutionali implicati in litigii de natura civila pe tot teritoriul Romaniei. Totodata consiliem cu privire la toata paleta de potentiale probleme ce pot escalada in conflicte juridice. Experienta ne ofera capacitatile si cunostintele necesare instrumentarii litigiilor in fata tuturor instantelor, la orice nivel de organizare judecatoreasca, inclusiv in cazul celor mai complexe dispute de natura civila, comerciala sau administrativa.

 

 

Litigii comerciale

 

 

Practica noastra in domeniul litigiilor comerciale implica oferirea de servicii de consultanta si reprezentare a clientilor in toate aspectele solutionarii conflictelor de natura comerciala, imobiliara, investitionala, de dreptul muncii cat si in domeniul proprietatii intelectuale si industriale sau al concurentei comerciale si concurentei neloiale.

 

Experienta noastra cuprinde instrumentarea si solutionarea de:

- conflicte intre asociati, actionari si parteneri comerciali;
- litigii referitoare la incalcarea obligatiilor contractuale;
- litigii de dreptul muncii;
- conflicte in legatura cu administrarea societatilor comerciale;
- litigii in domeniul imobiliar si al investitiilor imobiliare;
- litigii intre proprietari si chiriasi;
- conflicte in domeniul proprietatii intelectuale si industriale;
- conflicte legate de concurenta comerciala si concurenta neloiala.

 

 

 

 

 

 

^^Sus Versiune pentru tiparire

Rezerve si atentionari Discretie si confidentialitate WWW: www.panavaida.ro