Masculul nu poate slăbi, Ferma de veverite

procent din pierderea în greutate pe săptămână Pierderea în greutate se mișcă acasă

Dropia - fișa speciei II [rotit, reproducere, creșterea puilor] 30 aprilie Sezonul de reproducere începe în martie-aprilie, cu fenomenul specific de curtare numit rotit. Reproducere Masculii au locuri tradiționale de rotit, unde își apără teritoriile individuale.

cum să slăbești când ai 53 de ani arzătoare de grăsime rău pentru tine

Delimitarea acestora se face prin zboruri repetate, în forma unui cerc, proces ce poate începe încă de la sfârșitul lunii februarie. Fiecare mascul dropioi are propriul loc. Venirea unui mascul străin sau prezența celor mai tineri poate genera conflicte.

Ce nu trebuie facut pentru a slabi aplicarea unui regim agresiv sau a unei diete restrictive care vor adanci si mai tare dezechilibrul cresterea exagerata a efortului fizic si a exercitiilor, care vor genera un stres suplimentar adoptarea unei atitudini de resemnare, care va duce nu doar la acumularea in continuare a kilogramelor, ci si la mentinerea dezechilibrelor din organism, ceea ce este foarte periculos. In timp, acestea vor cauza nu doar probleme cu silueta, ci si boli. Nu uitati sa puneti pe primul loc sanatatea, nu silueta!

Masculii devin maturi sexuali la vârsta de ani, iar femelele la ani. Dropioi în sezonul de rotit. Foto: Motkó Béla În masculul nu poate slăbi rotitului, dropioiul își mișcă corpul în așa fel încât penele albe ajung la vedere.

Sfaturi la achiziţionare De ce o veveriță? O veveriță este vioaie și curioasă, are blanita moale si este un animal de companie special. De unde? Bineînţeles, de la petshop sau direct de la crescător. Întrebarea firească este de unde provine animalul.

Astfel, el va fi observat cu ușurință de către femelele aflate la mai mulți kilometri distanță. Masculul ia această poziție în secunde și o menține aproape o jumătate de minut.

Ferma de veverite

În acest timp, își etalează cu mândrie penele albe și dansează pentru femele, înconjurându-le. Urmează o pauză de minute, după care reia din nou poziția de bulgăre de zăpadă. Are nevoie de această pauză pentru eliminarea celor 10 litri de aer din punga din jurul gâtului. Femelele aleg din teritoriu masculul care li se pare cel mai atractiv și mai frumos.

  • Cele mai bune file de slăbire
  • Эти иссушающие ум мечтания были бесплодны.
  • Scăderea de grăsime pentru totdeauna

Se apropie de locul de rotit, iar masculul o înconjoară fâlfâind din aripi. Împerecherea are loc dacă femela se așază pe sol. Apoi, masculul continuă rotitul în așteptarea altor femele. Masculii cei mai puternici se împerechează cu mai multe femele, cei slabi cu una sau chiar niciuna. Rotitul la dropii în șapte ipostaze mascul.

În cazul dropiei, nu putem vorbi de relații strânse între dropioi și femelă, de monogamie sau poligamie, deoarece și femelele masculul nu poate slăbi pot împerechea cu mai mulți masculi, iar masculii dominanți cu mai multe femele. Tot în această perioadă a anului, masculii tineri, care încă nu sunt maturi sexual, exersează rotitul. Astfel, își antrenează corpul pentru rotit: pielea de pe gât încă nu e destul de flexibilă pentru a putea fi umflată și nici aripile nu pot fi cu totul întoarse.

Și în cazul rotitului, repetiția e mama învățăturii - exersează mult sau chiar se pot apropia de masculii experimentați pentru a observa de aproape împerecherea.

Кто это - Великие. - спросил Элвин, жадно подавшись Тонкие, непрерывно двигавшиеся жгутики взметнулись на секунду к небу. - Великие, - сказало существо. - С планет вечного дня.

Creșterea puilor Femelele părăsesc locul de rotit după împerechere. La sfârșitul masculul nu poate slăbi de reproducere, masculii ocupă un teritoriu în apropiere sau la câțiva kilometri distanță.

Femelele cuibăresc în grupuri la o distanță mai mare de locul de rotit, uneori chiar în teritoriul masculului.

De ce nu pot slabi

Sunt femele care, de-a lungul timpului, au locuri de cuibărit consacrate. Masculii încearcă să rămână în apropierea femelelor pentru a se împerechea din nou dacă ponta se distruge. Dropiile depun ouă o singură dată pe an, dar dacă ponta se distruge, va mai fi depus un ou.

Cuib de dropie în lucernă. Foto: Motkó Béla Cuibul se află cel mai des pe pajiști, pârloage, în lucernă sau chiar în parcele de cereale. Un factor important în alegerea locului îl reprezintă înălțimea vegetației, deoarece este foarte importantă ascunderea femelelor în timpul clocirii.

Dropia - fișa speciei II [rotit, reproducere, creșterea puilor]

Cuibul este o adâncitură cu un diametru de cm, scormonit în sol. Aici, sunt depuse între ouă, în cele mai multe cazuri două.

S-a observat că, în cuiburile de pe terenurile agricole, ponta este mai mare sunt depuse sunt atât de grasă pierde în greutate multe ouăprobabil din cauza abundenței de hrană.

Ouăle sunt verzi-măslinii, cu pete maronii, ce le conferă un camuflaj perfect în mediul în care se află. Au fost observate și ouă albastre-deschis. Acestea sunt fie primele ouă ale femelelor, de obicei, nefecundate, fie sunt doar lipsite de pigmenți. După ce au fost depuse toate ouăle, începe clocirea de zile. În această perioadă, femela părăsește cuibul doar pentru a se hrăni și nu se îndepărtează la o distanță mai mare de o sută de metri.

pierdere în greutate pentru bucătar cum să elimini grăsimea slăbită din corp

Puii sunt nidifugi părăsesc cuibul foarte repede și se nasc foarte dezvoltați — margele de slabire pene și se pot mișca. La câteva ore după eclozare își pot urmări deja mama.

Dropia Dropia - fișa speciei II [rotit, reproducere, creșterea puilor]

Cârd de dropii în zbor. Foto: Motkó Béla Până la vârsta de două săptămâni, puii sunt hrăniți de femelă, apoi devin independenți, dar rămân în preajma cuibului. La vârsta de săptămâni, puii sunt capabili de zbor, dar familia rămâne împreună până când vor forma grupările de toamnă. Cele mai recente informații furnizate de studiile telemetrice ne dovedesc că până și puii mari, apți de zbor, preferă să se deplaseze pe sol, pe distanțe mici și zboară doar la nevoie.

Din păcate, rata de mortalitate este foarte ridicată în rândul puilor, aproximativ jumătate dintre aceștia nu trec de primul an de viață. Cauzele sunt multiple: pe de o parte, sunt prădătorii naturali, pe de altă parte, dar cu preponderență mai mare, lucrările agricole mecanizate secerișul, cositul motorizat.

Toamna, femelele cu juvenilii crescuți pe același teritoriu formează un grup comun, ce se va mișca și hrăni împreună.

Masculii adulți formează un alt grup. Cele două grupuri se hrănesc separat, dar, adesea, sunt aproape unul de altul. În iernile grele, cârdurile distincte se pot uni, pentru a se hrăni împreună.

Ațiputeafiinteresat