Onorariile noastre

Societatea Civila de Avocati “Pana, Vaida si Asociatii” a decis sa elimine toate costurile “suplimentare” ce incarca de obicei factura unui avocat. Cu toate ca am implementat un sistem informatic performant ce include retea computerizata, acces permanent la Internet, e-mail si procesarea automatizata a documentelor, am decis sa nu incarcam facturile clientilor nostri pentru aceste servicii. Mai mult chiar, nu facturam separat copierea, transmiterea prin fax, tiparirea si scanarea de documente pentru clientii nostri. De asemenea nu facturam costurile pentru timbrarea corespondentei ordinare locale si nici deplasarile avocatilor nostri in Bucuresti.

^^Sus

Onorariile pentru serviciile de consultanta

Consideram foarte importanta informarea clientilor de la inceputul relatiei contractuale cu privire la valoarea onorariilor orare si la numarul aproximativ de ore necesar rezolvarii problemei infatisate. In unele cazuri pot fi negociate acorduri care sa prevada un sistem de facturare mai avantajos pentru client, cu o valoare de facturare mai mica decat prin calcularea aritmetica a numarului de ore efectiv lucrate inmultit cu valoarea de facturare orara.


In acest context, onorariile noastre orare sunt rezonabil mai mici decat cele percepute de alte societati si cabinete de avocati din capitala cu aceeasi experienta si care ofera servicii similare celor oferite de noi.

 

Suntem intotdeauna gata sa facem efortul necesar personalizarii serviciilor noastre la nevoile concrete ale clientilor, oferind in mod GRATUIT prima intalnire de afaceri, in vederea configurarii serviciilor si onorariilor nevoilor exprimate de clienti.

^^Sus

Onorariile pentru serviciile de reprezentare

Clientii se tem intotdeauna de costurile implicate de un litigiu. Cunoastem acest aspect si ii cunoastem si radacinile. Odata cu solutionarea conflictului, chiar si in cazul in care instantele ne dau castig de cauza, clientii percep doar faptul ca au primit ceea ce oricum erau indreptatiti sa primeasca, numai ca li s-au pus in sarcina si cheltuielile supliementare ale litigiului.

 

Din acest motiv avocatii nostri incearca sa reduca pe cat posibil costurile oricarui litigiu, atat onorariile cat si celelalte cheltuieli de judecata. In momentul in care sugeram o strategie intotdeauna oferim si o estimare a costurilor asociate – cat si o infatisare a altor posibile optiuni mai putin costisitoare intrevazute de noi.

 

^^Sus

In final...

 

Constituie o politica a Societatii noastre sa facturam costurile pentru serviciile prestate catre noi de alti specialisti si experti in cazul in care situatia concreta a clientilor le cer, si numai dupa obtinerea acordului expres al acestora.

 

Totodata sunt incluse in factura costurile convorbirilor telefonice si a transmiterilor fax internationale, costurile de mesagerie/posta rapida, serviciile de copiere si tiparire care nu sunt oferite de facilitatile noastre cat si costurile cu diferitii experti, in cazul in care sunt necesare si numai cu acordul prealabil al clientilor.

 

^^Sus

Rezerve si atentionari Discretie si confidentialitate WWW: www.panavaida.ro E-mail: hq@panavaida.ro