Recuperari de creante civile si comerciale

 

 

Societatea de avocati "Pana, Vaida si Asociatii" s-a ocupat intotdeauna, in numele si pentru clientii sai, de recuperarea de creante, atat civile cat si comerciale.

 

Avocatii nostri vor efectua toate demersurile necesare in vederea identificarii si investigarii situatiei juridice a debitorului.

 

Putem obtine informatii detaliate legate de asociati, administratori, fondul de comert, eventualele garantii reale constituite asupra bunurilor debitorului. Totodata, putem verifica existenta unor alte incercari de executare silita asupra aceluiasi debitor, cat si eventuala deschidere impotriva acestuia a procedurii insolventei.

 

Societatea noastra va poate reprezenta la negocierea unei solutii amiabile de plata a datoriilor civile sau comerciale, iar in cazul insuccesului pe aceasta cale, vom pregati toate posibilitatile de actiune judridica impotriva debitorilor Dvs. - somatie de plata, investirea cu formula executorie a titlurilor, instituirea de garantii cat si executarea silita propriu-zisa, cu ajutorul unui executor judecatoresc.

 

Onorariile asociate acestor servicii sunt flexibile si foarte bine adaptate fiecarui client.

 

Rezerve si atentionari Discretie si confidentialitate WWW: www.panavaida.ro