Rezerve si atentionari

Informatiile obtinute prin intermediul acestui site nu sunt si nici nu au fost destinate a reprezenta consultatie juridica.

 

Pentru solutionarea problemelor dvs. legale concrete trebuie sa luati legatura cu un avocat. Toate documentele si materialele oferite prin intermediul acestui site au fost concepute pentru a pune la dispozitie informatii cu caracter general care nu sunt neaparat complete, detaliate, precise sau la zi.

Aceste informatii nu reprezinta consultatie juridica si nu trebui sa va sprijiniti pe ele ca atare. Consultatia juridica trebuie adaptata situatiei concrete specifice fiecarei spete, mai ales in contextul unei legislatii aflate intr-o continua schimbare si innoire.

 

Vizualizarea informatiilor prezentate pe site sau contactarea Societatii Civile Profesionale de Avocati “Pana, Vaida si Asociatii” prin e-mail sau prin orice alta metoda nu creaza o relatie client-avocat intre dvs. si societate. Aceasta relatie va lua nastere numai odata cu incheierea unui contract de asistenta juridica.

 

Nu trebuie sa va sprijiniti pe informatiile oferite prin intermediul acestui site pentru a va formula sau sustine actiuni in justitie. Problemele de natura legala pot fi deosebit de complexe si complicate in ciuda eventualelor similaritati cu situatii reale sau imaginare prezentate in materialele oferite pe site. In plus, informatiile prezentate aici pot fi depasite de evolutiile in reglementarea legala a problemelor dvs. sau chiar incomplete.

 

Trebuie sa luati legatura in mod direct si sa angajati prin contract un avocat, potrivit alegerii dvs., mai inainte de a actiona in plan legal generand situatii ce pot avea consecinte juridice.

In acest scop va suntem intotdeauna la dispozitie pentru a va raspunde la intrebari si pentru a va asculta sugestiile.

 

Astfel, nu este necesar sa ne trimiteti nici o informatie confidentiala mai inainte de a semna un contract de asistenta juridica. Totodata, trebuie sa fiti avizati cu privire la faptul ca terte persoane care nu au nici o obligatie de confidentialitate pot intercepta orice informatie transmisa catre noi prin e-mail. Inainte de a transmite informatii avand continut confidential trebuie sa luam legatura pentru a identifica modalitatea cea mai potrivita pentru a proteja aceaste informatii.

 

In afara de cazul in care sunteti deja client al Societatii Civile Profesionale de Avocati “Pana, Vaida si Asociatii” trebuie sa cunoasteti faptu ca nu suntem legati de relatia client-avocat si nu suntem obligati sa protejam confidentialitatea nici unui e-mail trasmis catre noi.

 

Trebuie deasemenea sa cunoasteti faptul ca legaturile catre alte surse de informatie din Internet nu reprezinta si nu valoreaza ca recomandare sau sustinere din partea noastra, nefiind verificate de noi din punct de vedere al acuratetei, valorii sau continutului.

^^Sus

Rezerve si atentionari Discretie si confidentialitate WWW: www.panavaida.ro E-mail: hq@panavaida.ro