Selectarea formei de organizare

Forma de societate aleasa afecteaza in mod direct toate aspectele operationale ale activitatii unui comerciant. Astfel, asiguram asistenta si consultanta necesare luarii deciziei cu privire la alegerea celei mai potrivite forme de organizare comerciala: societate cu raspundere limitata, societate pe actiuni, etc., oferind de asemenea si consiliere referitoare la managementul intreprinderilor, francize, reorganizare si desfiintare, inscrierea in diverse organizatii ale oamenilor de afaceri, fuziuni, achizitii, succesiuni ale afacerii sau cu privire la drepturile asociatilor.

Pentru acei clienti ce isi concentreaza activitatea asupra pietei interne cat si pentru cei ce actioneaza la nivel global oferim servicii si sfaturi pentru diminuarea obligatiilor fiscale ale societatilor comerciale si asociatilor acestora cat si ale investitorilor.

 

^^Sus Versiune pentru tiparire

Consultanta pentru alegerea formei societare optime

Asiguram consultanta completa referitoare la problema alegerii formei societare potrivite scopurilor dvs. in afaceri. Ulterior deciziei, instrumentam toate activitatile necesare intregistrarii societatii la Oficiul Registrului Comertului. In cazul in care activitatea desfasurata de dvs. necesita aprobari, avize, acorduri, certificari etc.intocmim dosarele si ne adresam autoritatilor competente.

In cazul in care va aflati in faza de concepere si perfectionare a unui plan de afaceri special pentru piata din Romania, societatea noastra va ofera intregul ghidaj pentru a nu scapa din vederea aspectele legale ale acestuia, oferind asistenta unui specialist in acest scop.

^^Sus Versiune pentru tiparire

Constituirea de societati comerciale

Lucrand in stransa colabotrare cu investitori si manageri societatea noastra ofera asistenta si reprezentarea necesara in vederea constituirii intreprinderii comerciale vizate de dvs., urmarind strategiile fiscale si organizationale stabilite impreuna. Avocatii nostri pregatesc in cel mai scurt timp actele de constituire asigurandu-se de respectarea cu strictete a cadrului legal in vigoare.

 

Intre serviciile disponibile in acest domeniu se numara:

- Constituirea de societati comerciale si alte forme de organizare comerciala (reprezentante, asocieri in participatiune, etc.);
- Conceperea si redactarea actelor constitutive;
- Verificarea si asigurarea conformitatii registrelor si documentelor societare;
- Consiliere si reprezentare la Oficiul Registrului Comertului si in fata altor autoritati cu privire la obtinerea inregistrarilor si avizelor necesare desfasurii activitatilor comerciale.

 

^^Sus Versiune pentru tiparire

ADMINISTRAREA CURENTA A AFACERILOR

 

Oferim in mod regulat consultanta clientilor corporativi cat si managerilor cu privire la intregul spectru al problemelor legate de administrarea afacerilor comerciale. Aspecte legate de managementul deciziilor in operatiuni curente, reprezentare in adunari ale asociatilor sau actionarilor, evaluarea si minimizarea riscurilor legale si probleme de dreptul muncii, sunt doar cateva din aspectele de management si administrare supuse atentiei noastre. Chiar si in cazul celor mai bine conduse intreprinderi este intotdeauna esentiala coordonarea stricta a activitatii curente cu conformarea legala.


Fuziuni si achizitii

Societatea nostra activeaza in fluxul continuu de fuziuni, achizitii si restructurari firesc pe piata din Romania in acest moment. Am reprezentat numerosi clienti in asemenea tranzactii si oferim servicii de cea mai inalta calitate in cazul achizitiilor si investitiilor. Ne consiliem clientii in domeniul fuziunilor, achizitiilor, asocierilor comerciale, cat si in cazul unor litigii generate de asemenea acorduri, inclusiv in cazul reorganizarilor comerciale.


Consiliere in evaluarea riscului decizional in administrarea curenta a afacerilor

Atat intreprinderile nou constituite cat si cele consolidate pe piata beneficiaza de oportunitati deosebite pentru prosperitate in actualul context dinamic al pietei din Romania, infruntand pe de alta parte o competitie puternica si constatand nevoia unor servcii legale care sa se ridice la nivelul de complexitate al situatiilor concrete. Integram intreaga paleta a calificarilor si experienta practica necesara intreprinderilor cu planificarea strategica detaliata. Optiunile curente de management confrunta factorul decizional cu alegeri sensibile si de importanta majora in desfasurarea viitoare a aafacerilor. Rationamentul juridic din spatele acestor decizii devine astfel esential, iar scenariile pentru cazuri diperate trebuie intotdeauna sa va apere. Astfel, plecand de la consilierea necesara in cazul angajarii de personal si pana la investitiile pe piete straine, societatea noastra va poate oferi asistenta necesara fundamentarii si luarii unor decizii informate.


Analiza raspunderii si a daunelor

In cazul in care sunteti confruntati cu pierderi datorate proastei functionari sau a managementului defectuos al contractelor comerciale, al relatiilor cu clientii, al problemelor de dreptul muncii sau in cazul aparitiei altor daune sau situatii de raspundere, societatea noastra poate verifica justetea acuzatiilor incercand sa minimizeze pierderile si sa refaca arhitectura instrumentelor comerciale afectate pentru a va proteja de apartitia altor situatii asemanatoare.


Asistenta in domeniul dreptului muncii

Asiguram asistenta necesara clientilor pentru conceperea si implementarea contractelor de munca si a acordurilor restrictive. Putem asista clientii cu privire la consecintele fuziunilor si achizitiior, cat si referitor la problemele ridicate de restructurari si diminuarea numarului de angajati. Oferim servicii de reprezentare in instanta si in fata autoritatilor administrative referitor la toate aspectele conflictuale ridicate in domeniul dreptului muncii.

 

Desfiintarea, dizolvarea si lichidarea societatilor comerciale

In oricare din situatii, fie voluntara sau determinata de creditori, avocatii nostri asigura reprezentarea si asistenta in toate fazele desfiintarii/lichidarii unei intreprinderi. Oferim si reprezentare in cazul procedurilor de faliment.

 

 

^^Sus Versiune pentru tiparire

Rezerve si atentionari Discretie si confidentialitate WWW: www.panavaida.ro E-mail: hq@panavaida.ro