Cocoș de ardere a grăsimilor

cocoș de ardere a grăsimilor

Uleiul de cocos scade colesterolul, arde grăsimea abdominală şi atenuează ridurile

Avertismentul unui medic: Atenție! Beneficiile sale pentru sănătate sunt multiple.

Acesta poate îmbunătăți sănătatea inimii prin creșterea nivelului de colesterol bun — HDL. Ajută la scăderea în greutate mai ales în cazul grăsimii abdominale, asigură sănătatea pielii și a părului, contribuie la îmbunătățirea digestiei și mai ales crește imunitatea împotriva infecțiilor și a bolilor.

Vrei sa slabesti? Cele mai EFICIENTE alimente in arderea grasimilor

Uleiul de cocos se extrage din miezul de nucă de poveste despre pierderea în greutate tmz uscat, numit copra, și poate fi folosit atât pentru uz intern, cât şi pentru tratamente cosmetice. Important de menționat este faptul că acest ulei este nealergenic și de aceea poate să fie consumat și de copiii mici.

cocoș de ardere a grăsimilor

Uleiul este compus din nutrienții existenți în nuca de cocos, de exemplu, colină, are vitamina E, K, fier, acizi cocoș de ardere a grăsimilor Omega — 6, grăsimi saturate, monosaturate și polineasturate. De asemenea, acest ule i, spun specialiștii, are proprietăți antifungice, antibacteriene, ajută la accelerarea arderii grăsimilor, menține sănătatea glandei tiroide, menține sănătatea oaselor.

Regimul cu apă de cocos grăbeşte metabolismul şi stimulează arderea grăsimilor

În plus, ajută în procesul de detoxifiere a organismului, reduce grăsimea abdominală fiind excelent pentru persoanele cu obezitate, și contribuie la menținerea unui echilibru hormonal optim. Interesant este că în ultimul timp, cercetătorii susțin că acest ulei ar putea să contribuie la anihilarea virușilor care produc gripă, rujeolă, herpes, dar și că ar putea ucide bacteriile care duc la apariția infecțiilor în gât sau infecțiile tractului urinar.

Iată care sunt beneficiile uleiului de cocos în cosmetică: Benefic tenului. Uleiul de cocos este un produs minune în cosmetică. Mai exact, având proprietăți antifungice și hidratante, uleiul e folosit de femei pentru îngrijirea tenului.

cocoș de ardere a grăsimilor

De asemenea, el are și proprietăți hidratante, fiind ideal pentru doamnele și domnișoarele care au tenul uscat, iritat. Ameliorează părul deteriorat.

Uleiul de Cocos , ce nu stiai…

Este foarte bun pentru doamnelor care se vopsesc regulat și în felul acesta părul lor are de suferit. Mai exact, o mască din ulei de cocos poate tonifia părul și contribuie inclusiv la creșterea lui. Sunt specialiști care spun că acest ulei ar putea chiar să prevină deteriorarea firului de păr.

Ameliorează simptomele caracteristice psoriazisului sau eczemelor.

Săpun de ardere de grăsime. Săpun - Wikipedia

Accelerează vindecarea rănilor de pe pielea mâinilor mai ales. Și poate ameliora rănile provocate de arsuri. Poate grăbi vindecarea semnelor lăsate de acnee de pe față deoarece el are proprietăți antibacteriene și antivirale. Sunt studii care arată că acest ulei care efecte bun împotriva bacteriilor care duc la apariția coșurilor sau la alte infecții ale pielii.

cocoș de ardere a grăsimilor

Sunt studii care susțin că poate ajuta în prevenția infecției cu candida. Totodată, promovează sănătatea orală și se pare că poate proteja dantura de placa bacteriană dar și de dezvoltarea gingivitei.

Ațiputeafiinteresat